4gamers.be

Rainbow Six: Siege krijgt waarschijnlijk een bètafase

Door Jay, 12-06-2014 13:07, bron: totalxbox

Rainbow Six Siege focust zich in de eerste plaats op een online multiplayer en dan lijkt het logisch dat er voor de lancering van de game een bètafase wordt voorzien. Daar werd dan ook naar gevraagd tijdens een interview met producer Sebastien Labbe, die min of meer bevestigde dat er een bèta voorzien zal worden, iets waarvoor hij mogelijk op zijn donder zal krijgen van de PR-afdeling.

"Misschien gaat iemand van PR me nu vermoorden als ik dit zeg," vertelde Labbe. "Wat ik kan zeggen dat we zeker niet anders zijn dan andere online shooters. We willen online zijn, we bieden een sterke PvP-game, en als we dat willen dan moeten we een community creëren. Dus als we wachten tot de launch, dan verwacht ik dat het te laat is. Er zullen zeker dingen gebeuren, maar op dit moment kunnen we daar niet over praten. Het staat nog niet helemaal vast omdat er nog veel werk moet gebeuren, maar er zullen daaromtrent zeker wel wat aankondigingen komen, dus blijf het in de gaten houden."

Rainbow Six Siege screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.