4gamers.be

Nintendo: "Ontwikkeling Shin Megami Tensei x Fire Emblem op schema"

Door Phazon, 13-06-2014 00:03

Tijdens de roudtable waarin S.T.E.A.M. als nieuw 3DS IP onthuld werd kwamen we te weten dat ontwikkelaar Intelligent Systems aan het roer staat van de ontwikkeling van de game. Anderhalf jaar geleden onthulde Nintendo ook voor het eerst een nieuwe crossover tussen Shin Megami Tensei en Fire Emblem, maar het is sinds de teaser angstvallig stil geweest rond dit project. Enkele journalisten besloten daarom om te polsen naar de status van het project en Intelligent Systems zei hierop dat de ontwikkeling van Shin Megami Tensei x Fire Emblem op schema zit en dat alles volgens plan gaat. Hieruit kunnen we dus concluderen dat men de game nog steeds aan het maken is en dat we binnenkort er wat meer over zullen horen. Wanneer dat net is, valt echter moeilijk te zeggen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.