4gamers.be

Bayonetta 2 krijgt geen dlc, port eerste game al even in de maak

Door Phazon, 13-06-2014 13:00

Er is wederom wat nieuws over Bayonetta 2 bekend geraakt. Ten eerste bevestigde Platinum Games dat Bayonetta 2 geen dlc zal kennen en alle content reeds in de box verkrijgbaar zal zijn. Wat de port van de eerste Bayonetta betreft, die gratis bij het spel zal zitten, wisten we al dat er ondersteuning voor off-TV play en touchscreen-functionalteit aanwezig is. De orignele bedenker van Bayonetta, Hideki Kamiya, wilde blijkbaar per se Nintendo-getinte kostuums in de eerste game terugzien. Vandaar dat er dus een kostuum gebaseerd op Link, Princess Peach en Samus in de game verkrijgbaar is.

De port van de eerste game zelf is blijkbaar ook al een lange tijd in de maak.. Reeds anderhalf jaar geleden gaf Nintendo de toestemming aan Platinum Games om ook de eerste game naar de Wii U te porten. Deze werd gemaakt door een externe studio, Bee Tribe, die Platinum ook hielp met de ontwikkeling van The Wonderful 101 en Vanquish. Kamiya zelf heeft de studio nauwlettend in de gaten gehouden en elk aspect gecontroleerd om de port zo goed mogelijk te maken. Bayonetta 2 verschijnt in oktober voor de Wii U.

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.