4gamers.be

E3: PS Vita echte naam van NGP?

Door papfles, 29-05-2011 12:40, bron: gamespundit

Vooraleer een console of handheld op de markt komt, wordt er veelal een codenaam gegeven om zo te voorkomen dat het marketingtooltje van de echte naam nog niet verloren gaat. Denk maar aan Natal bij Kinect, Zeus bij de Xperia Play, Project Café bij de nieuwe console van Nintendo en ga zo maar door. Ook de nieuwe handheld van Sony, de NGP, leeft momenteel onder een schuilnaam.

Geruchten wijzen nu echter richting PS Vita als echte naam, dankzij een afbeelding voor E3 die over de NGP handelt. Of het ook daadwerkelijk de naam is of een heel goed gemaakte afbeelding door een fan, is nog niet honderd percent duidelijk, maar Sony zal sowieso de lippen stijf op elkaar houden tot op E3, lijkt ons.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.