4gamers.be

4Gamers' Guide to E3 2012

Door Jay, 07-06-2012 02:20

De Electronic Entertainment Expo, kortweg E3, vindt dit jaar plaats van 5 tot 7 juni, maar bij 4Gamers besteden we lang niet alleen die dagen aandacht aan het gebeuren. We willen jullie zo goed mogelijk informeren en dat doen we uiteraard om te beginnen op het moment van E3 zelf, door de frontpage up-to-date te houden met nieuws en media.

Daarnaast echter willen we jullie ook voor en na E3 nog verwennen. Ongeveer twee weken voor de start van het evenement beginnen we immers al met uitgebreide vooruitblikken zodat jullie weten wat er te verwachten valt. Ook in de periode na E3 hopen we deze kwalitatieve lijn te kunnen doortrekken, want dan is het immers tijd om alles van E3 eens grondig te analyseren.

Deze special dient vooral als meta-overzicht van wat er op 4Gamers allemaal te vinden is omtrent E3 2012, zodat jullie niet verdwalen in de massa E3-content die we bieden. Deze pagina bookmarken is dan ook geen overbodige luxe als je van plan bent om hier regelmatig terug te keren voor je E3-avontuur.

 


 

 

 

>> OVERZICHT VIDEO'S <<

 

>> OVERZICHT FOTO'S <<

 

Volg de 4G-delegatie!

 

 


 

  

   

   

   

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.