4gamers.be

E3: Ubisoft onthult indrukwekkende Watch Dogs

Door GuerrillaDawg, 05-06-2012 00:07

Net voor het einde van haar E3-persconferentie stond Ubisoft nog met één game klaar, eentje die al twee jaar in ontwikkeling zou zijn in het grootste geheim. Wat begon als mysterieuze game waar niemand iets van begreep eindigde uiteindelijk als een van de grote verrassingen van E3.

Watch Dogs, zo heet de game, draait rond een wereld waarin alles bestuurd wordt door centrale computers. Maar wie bestuurt deze computers? Private bedrijven, zo blijkt, en dat belooft weinig goeds. Natuurlijk kunnen computers ook gehackt worden en dat is precies de specialiteit van het hoofdpersonage, die zonder veel problemen auto's, treinen, telefoons en meer kan hacken om er zijn ding mee te doen. Het levert alleszins een indrukwekkend stukje gameplay op en zoals gezegd een van de verrassingen van E3. Intussen is het wel onduidelijk wanneer de game effectief zou verschijnen en op welke platformen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.