4gamers.be

BioWare praat over nieuwe Mass Effect en compleet nieuw IP

Door Jay, 09-06-2014 21:03

Tijdens de E3-persconferentie van EA werd een update gegeven over de stand van zaken bij de verschillende studio's van BioWare. Zo is nog eens bevestigd dat er een nieuwe Mass Effect in ontwikkeling is en daar werden al wat conceptuele prototypebeelden van getoond. Ook werd gemeld dat we in de nieuwe Mass Effect doorheen een nieuwe regio in de ruimte zouden reizen, nieuwe werelden zouden verkennen en nieuwe personages zouden ontmoeten. Daarnaast werd ook aangekondigd dat ze bij BioWare werken aan een compleet nieuw IP met een compleet nieuwe, fictieve wereld die constant verandert.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.