4gamers.be

Powers is eerste originele tv-serie voor PlayStation

Door Jay, 10-06-2014 03:25

Sony wil met PlayStation meer dan alleen maar entertainment via games brengen. Daarom kondigde Sony een hele tijd geleden al aan dat het aan originele tv-content werkt die exclusief via PlayStation te bekijken zou zijn. De eerste originele serie in dat kader is nu onthuld als zijnde Powers, gebaseerd op de gelijknamige comics over een duo onderzoekers die de moorden en overlijdens van mensen met (super)krachten onderzoekt. In de VS verschijnt de reeks in december en de eerste episode zal voor iedereen gratis zijn. Wie PlayStation Plus heeft, kan de hele reeks gratis bekijken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.