4gamers.be

Uitgebreide demonstraties Bayonetta en Bayonetta 2 tonen veel actie

Door Phazon, 12-06-2014 00:19

Samen met het nieuws dat de eerste Bayonetta als port gebundeld wordt bij Bayonetta 2 kregen we ook te horen dat de port heel wat leuke extra's zal bevatten. Naast een framerate van 60 fps is er ook de mogelijkheid om de port met touch controls te spelen en daarnaast wordt off-TV play ook ondersteund. Bovendien kan je Bayonetta in de eerste game met drie Nintendo-getinte kostuums aankleden. 

In onderstaande gameplaydemonstraties tonen Nintendo en Platinum Games ons beide games in actie. Men herbevestigde trouwens een online two player co-op voor Bayonetta 2. Bayonetta 2 zal dus, inclusief Bayonetta, in oktober verschijnen voor de Wii U.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.