4gamers.be

Nintendo gunt een eerste blik op Code Name: S.T.E.A.M.

Door Phazon, 13-06-2014 14:00

Code Name: S.T.E.A.M. is een nieuwe turn-based strategy game van Nintendo die gemaakt wordt door de makers van Fire Emblem en Advance Wars. Het spel kent een mix van steampunk en comics op visueel vlak en bevat heel wat verschillende gameplay-elementen die je normaal niet zou verwachten in een dergelijke strategiegame. Omdat het niet zo eenvoudig is om alles met een korte trailer uit te leggen, heeft Nintendo Code Name S.T.E.A.M. uitgebreid gedemonstreerd tijdens een van zijn Treehouse-uitzendingen. Voor de volledigheid hebben we ook de hoogtepunten van de roundtable over het spel toegevoed. Code Name: S.T.E.A.M. verschijnt in 2015 voor de 3DS.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.