4gamers.be

Everybody's Gone to the Rapture laat zich nog eens zien

Door Jay, 13-06-2014 15:48

Everybody's Gone to the Rapture, de PS4-exclusive van The Chinese Room, de ontwikkelaar van Dear Esther en Amnesia: A Machine for Pigs, is voorzien van een E3-trailer, die je hieronder kan bekijken. Ook is wat extra info over de game naar buiten gekomen. Het spel speelt zich af in juni 1984 in een afgelegen vallei en draait om normale mensen en hoe ze met elkaar omgaan in buitengewone omstandigheden. De game draait ook rond het einde van de wereld en men is inspiratie gaan halen bij schrijvers als John Wyndham, J. G. Ballard en John Christopher.

Verder benadrukt The Chinese Room dat het ook nu weer inzet op een verhaalgedreven game, die helemaal draait om exploratie. De wereld van Everybody's Gone to the Rapture zou een levende wereld zijn waarin je je helemaal kan onderdompelen en waarin je uiteindelijk zelf bepaalt welk pad je volgt.

Wanneer Everybody's Gone to the Rapture precies verschijnt, is nog niet bekend, maar het is alleszins niet meer dit jaar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.